KLM Open 2015

KLM Open 2015

KLM Open is een begrip in de golfwereld. Destijds in 2015 met als gastheer De Kennemer Golf & Country Club te Zandvoort.

Het VIP paviljoen voor sponsors op een internationaal golftoernooi als KLM Open moet er tip-top uitzien. Bloemen en planten worden afgestemd op het meubilair en rekening wordt gehouden met de huisstijl van de diverse sponsoren. Dat luistert erg nauw bij de keuze van de kleurstelling van de diverse bloemen. En als dan halverwege het toernooi er een nieuwe naamsponsor bekend moet worden gemaakt dan moet binnen zeer korte tijd de gehele entourage in de uitstraling van de nieuwe sponsor. Dat betekent in kleurstelling van wit-blauw naar wit-oranje. Is dat een probleem? In zijn geheel niet. Het is voor ons juist datgene wat ons werk interessant en uitdagend maakt.

Verder is het voor de aankleding van het VIP paviljoen van belang dat de decoratie past in het landschap, in dit geval de duinen. Zo hebben we gebruik gemaakt van diverse grassoorten, bes-takken en robuuste bloemen. Daarnaast hadden we ook een logistieke uitdaging omdat we te maken hadden met een evenement op een professionele golflocatie. Dat betekende dat we materialen moesten overladen in kleinere vrachtwagens om de ondergrond te beschermen.

Het evenement vereist een goede afstemming en samenwerking met verschillende partijen. Altijd weer een bevrediging als dat lukt.

This post is also available in: Dutch