Koninklijke Coöperatie van veehouders en telers

Internationaal evenement Koninklijke Coöperatie van veehouders en telers in Apeldoorn

Hoe ontvang je 100 directeuren van een internationale coöperatie van veehouders en telers die wereldwijd naar Apeldoorn komen voor een driedaags evenement? Je biedt ze een gevarieerd programma aan op unieke locaties. Een van die locaties is het Zwitsal-terrein in Apeldoorn. Op dit oude fabrieksterrein vind je prachtige industriële panden. Stoer en ongepolijst. Waar vroeger de eerste potjes babyzalf van de band rolden tref je nu lege fabriekshallen die geheel naar eigen stijl en inzicht ingericht kunnen worden. Een fantastische locatie voor eigen invulling en thema.

En wie nodig je dan uit om het evenement aan te kleden? Samen met het evenementenbureau hebben wij de ruimte aangekleed met passend meubilair, decoratie met groen en bloem. Een prachtige opdracht met veel uitdaging waar we al onze creativiteit in kwijt konden. Het resultaat was dan ook verbluffend. De voormalige fabriekshal is een grote ruimte waarin diverse afzonderlijke activiteiten in plaats hadden. Stoere elementen als planten in oliedrums en bakken van verroeste golfplaten met groene bamboe zorgden voor de indeling in kleinere ruimtes.  Een decoratieve muur van kistjes met daarin diverse gekleurde potjes met verse bloemen gaven het geheel een speelse look. Vanwege de komst van veel verschillende nationaliteiten is zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van tulpen. Tulpen symboliseren Nederland.

Wij zijn samen met onze opdrachtgevers, het evenementenbureau en de coöperatie nog steeds erg trots op het resultaat. Laat u inspireren door de foto’s. Ten Kate flowers & decorations denkt graag met u mee om ook voor u zo’n mooi evenement in te kleuren en op te fleuren.

This post is also available in: Dutch