Portfolio

Bruiloft in Twente

Ten Kate is gespecialiseerd in het aankleden en decoreren van bruiloften op bijzondere locaties. Wat dacht u van trouwen in een weiland waar kort voor de ceremonie nog koeien in graasden. Waar je alleen kunt komen met een bootje over de rivier de Regge. Waar de gasten worden ontvangen in een pelmolen die nog volop in werking is. Hollandser en vooral Twentser kan het niet.

Trouwen in de buitenlucht, aan de waterkant en in een weiland met uitzicht over de landerijen met in de verte de horizon en de wolkendekens, die wens is voor het bruidspaar uitgekomen. Wij mochten zorg dragen voor het meubilair, het altaar en de aankleding met groen en vooral veel bloem. De uitdrukkelijke wens was; natuurlijke materialen passend in het seizoen en gebruikmakend van pasteltinten in fleurige arrangementen. Van bruidsboeket tot aan de tafeldecoratie en van grote arrangementen in potten tot aan de corsages.

Ook in de kerk en op de feestlocatie hebben wij ervoor gezorgd dat het geheel terugkwam van wat bij de ceremonie in het weiland en de molen was gebruikt. Logistiek een mooie uitdaging vanwege de beperkte bereikbaarheid en de inzetbaarheid van dezelfde decoraties op verschillende locaties. Dat betekende just in time inplannen van het transport, rekening houdende met het draaiboek van de trouwerij. Voor ons altijd weer kicken als het lukt.

Het resultaat was dat de decoratieve elementen perfect op elkaar waren afgestemd en weer werden hergebruikt. Duurzame inzetbaarheid van middelen. Dat gaf de gasten de indruk dat er een idee achter zat en dat er aandacht aan was besteed. En het zag er ook nog eens fantastisch uit waardoor mede door ten Kate flowers & decorations de trouwerij onvergetelijk was. Kijk voor meer indrukken maar eens naar de bijgaande foto’s.

This post is also available in: Dutch